Nye lekekamerater

Mens Anders Bye har pappaperm sørger Jon Niklas Rønning for å finne nye lekekamerater – og det er ikke hvem som helst.

Med sommershowet “Småtingsvalg” skal komiker Jon Niklas Rønning stå på scenen i Apotekergaarden i Grimstad sammen med ingen ringere enn Åsleik Engmark, Hilde Louise Asbjørnsen og Ole Morten Aagenæs. Firerbanden er i full gang med å kaste ball og jobbe frem det som skal underholde sommerglade Grimstad fra 27.juni og ut hele juli.

Bye & Rønning show 2012

Jon Niklas Rønning kaller humorserien “Bye & Rønning”, som gikk på NRK1 før nyttår, en indrefilet av galskap og morsomme sketsjer. Se videointervju nederst i saken og flere bilder under FOTO!

– Utgangspunktet for serien i 2012 tapning var å få mest mulig moro for penga. Vi ønsket å unngå studio med lange applauser og lange introer, men heller gå for sketsj på sketsj. Så det har blitt en indrefilet av galskap og morsomme sketsjer, forteller Jon Niklas Rønning.Resultatet er at de har skapt hele 80 karakterer, veldig mange av dem nye.

Grandis og naving

Bye & Rønnings musikkvideoer “Ut og nave” og “Ferdigpizza” har virkelig slått an på Youtube. Kanskje naving og grandis er typisk norsk? (Se videoene nederst i saken!)

I høst hadde komikerduoen Jon Niklas Rønning og Anders Bye suksess med serien “Bye & Rønning” på NRK1.  Jon Niklas Rønning kan fortelle at flere versjoner av musikkvideoene “Ut og nave” og “Ferdigpizza” til sammen har generert en halv million treff på Youtube, noe han synes er hyggelig siden det kun bor rundt fem millioner mennesker i Norge.

Vekker følelser

Det er gøy å se at Grandiosa-reklamen blir sett av så mange, og også at debatten som startet da Stabburet uttalte seg i mediene fortsetter i kommentarfeltet under. Det er tydelig at Grandiosa vekker følelser hos folk, og at det er noe mange har et forhold til. Også er det morsomt at “Ut og nave” stadig vokser, vi klarte rett og slett å skrive en sang om det som etterhvert ble årets nyord, nemlig nave. Det var helt tilfeldig, sier Rønning.